Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lafla peynir gemisi yurumez atasozu ne demek

Lafla peynir gemisi yurumez atasozu ne demek
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Lafla peynir gemisi yurumez anlamı nedir

Lafla peynir gemisi yurumez
Yalnız konuşarak, yaparım ederim diyerek bir yere varılmaz ve hicbir iş gercekleştirilemez Atıp tutmaktan ziyade harekete gecip uygulamak ve calışmak lazımdır

,

Similar threads

Laf İle Peynir Gemisi Yurumez Atasozu Laf İle Peynir Gemisi Yurumez Atasozunun Anlamı Nedir Yalnız konuşarak, yaparım ederim diyerek bir yere varılmaz ve hicbir iş gercekleştirilemez Atıp tutmaktan ziyade harekete gecip uygulamak ve calışmak lazımdır
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Söz İle Peynir Gemisi Yürümez Özdeyiş Söz İle Peynir Gemisi Yürümez Özdeyiş Laf İle Peynir Gemisi Yürümez Atasözünün Anlamı Nedir Lafla hiç bir yola gidilmez, gidilsede sonu gelmez gibi manalar içeren ve benimde fazla hoşuma giden bir atasözüdür, lafla peynir gemisi yürümez Peki bu gemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Calışmak İle İlgili Atasozleri İşleyen demir ışıldar (pas tutmaz) Durağan durumdan hareketli duruma gecmek ve calışmak, insandaki hantallığı, isteksizliği ve uyuşukluğu sokup atar; onu canlı, yetenekli ve verimli kılar Ruhen ve bedenen guclendirdiği gibi, maddi yonden de kazanclı yapar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Türkçede günlük ömürde sıklıkla kullandığımız kimi tabir ve atasözleri -kimileri tahminen rivayet olsa da- hayli enteresan çıkış öykülerine sahip.  Biz de bunlardan kimilerini kıymetli Onedio okurları için bir ortaya getirdik. Keyifli okumalar efendim... 1. "Ali Kıran Baş Kesen" TDK: Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ataturk'un Eğitim ile ilgili sozleri Ataturk'un eğitime verdiği onem Ataturk'un Eğitim işe ilgili ozlu sozleri • Hayatta en hakiki murşit ilimdir • İsterim ki, daima idealimi genclere aşılayasınız ve daima korumak hususunda calışasınız (Şemsettin Gunaltay, 1951 Olağanustu Turk Dil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
267
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt