Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

L.A. Noire rockstar game auto updater failed

L.A. Noire rockstar game auto updater failed
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Selam arkadaşlar benim sorunum oyunu steamdan indirimle satın aldım ve oyunu kurdum oyunu başlatınca auto update yapmaya çalışınca başarısız oluyor bağlantı kurulamadı hatası veriyor oysa internette bir sorun yok acaba neden olduğunu bilen varmıydı

Similar threads

Grand Thief Auto V'in PC versiyonundaki çeşitli hatalar Rockstar Games tarafından yapılan ve uzun zamandır PC'ye çıkması beklenilen oyun GTA V bu sabah saat 3'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürülmüştü Ancak oyun çıkışıyla birlikte çeşitli genel hataları da beraberinde getirdi İşte o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Rockstar Games tarafından sunulan Rockstar Game Launcher, diğer bir işleyişiyle oyun mağazası görevi de gören bir çeşit yazılım olarak karşımıza çıkıyor. İlk çıktığı zamanlarda TL ile ödeme almayan sistem, Grand Theft Auto V oyununun aktif edilerek indirilmesini sağlıyordu. Oyunu Steam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Rockstar Games’in en sevilen yapımlarından biri olan ve 2006 yılında ilk olarak PS2 için piyasaya çıkan Bully’nin devamı bir türlü gelmek bilmiyor. Son olarak 2007 yılında remastered versiyonu olan Scholarship Edition ile sevenlerinin karşısına çıkan yapımın devam oyunu Bully 2 ile ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt