Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzu Kebap

Kuzu Kebap
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kuzu-kebap.jpg

Kuzu Kebap Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet taze kuzu ön kolu
  • Su
  • Tuz

Kuzu Kebap Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuzu ön kolumuzu bıçak ile çentikler atıyoruz ve teflon tenceremize yerleştiriyoruz.
  2. Etimizin üzerini kapatacak ölçüde su ek ederek kısık ateşte denetimli olarak 3 saat pişiriyoruz.
  3. Son 10 dk göz kararı tuzumuzu ek ediyoruz.
  4. Suyunu çeken etimizi bir ölçü yüksek ateşte tutarak kızarmasını sağlıyoruz.
  5. Pilav ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt