Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuzu İncik (Sebzeli)

Kuzu İncik (Sebzeli)
0
36

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
kuzu-incik-sebzeli.jpg

Kuzu İncik (Sebzeli) Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet kuzu incik
  • 3 adet patates
  • 2 adet soğan
  • 2 adet patates
  • Defne yaprağı, karabiber,pul biber,kekik,un

Kuzu İncik (Sebzeli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. İncikleri şayet üzeri ıslaksa kuruluyoruz.
  2. Daha sonra mantolama süreci uyguluyoruz.
  3. Öncesinde una sonra karabiber pul biber ve kekik karışımına buluyoruz.
  4. İki yüzünüde 3 dk 3 dk sonra 1 er dakika daha kızgın tencerede mühürlüyoruz.
  5. Sonrasında 3 su bardağı ekliyoruz.
  6. Kokusunu almak için defne yaprağı ve tercihen baharatlarını atıyoruz.
  7. Tencerenin kapağını kapatıp su kaynadıktan sonra ocağın en kısık derecesine alıp pişmeye bırakıyoruz.
  8. 1 saat piştikten sonra zerzevatları ekleyip etlerin başka yüzünü çeviriyoruz.
  9. Bu biçimde 2 saat kadar pişiriyoruz.
  10. Sonrasında pişen et ve zerzevatları evvel yağlı kağıda sonra aliminyum folyaya sarıp fırına veriyoruz.
  11. Birinci 50 dk alt üst ayarda 200 derecede pişiriyoruz.
  12. Sonra folyoyu ve yağlı kağıdı açıp etin üzerinin kızarması için 10-15 dk daha 170-180 derece ortasında pişiriyoruz. Yemeğimiz hazır afiyet olsun????❤️.
Kuzu İncik (Sebzeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt