Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzu Etli Bahar Türlüsü Tarifi Resimli

Kuzu Etli Bahar Türlüsü Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Kuzu etli bahar türlüsü nasıl yapılır
Kuzu etli bahar türlüsü yapılışı
kuzu etli bahar türlüsü yapımı



Kuzu etli bahar türlüsü malzemeleri

500 gr kuzu kuşbaşı
4 soğan
300 gr bezelye
300 gr bakla
2 enginar
56 kiraz domates
2 taze sarımsak
2 çorba kaşığı un
1'er dere kaşığı kekik, karabiber
1 defne yaprağı
2 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber

Kuzu etli bahar türlüsü hazırlanışı

Kuzu etli bahar türlüsü: Bezelyeyi ayıklayın Enginarları temizleyip iri kocaman doğrayın ve kararmaması için limonlu suda bekletin Baklayı temizleyip ortadan ikiye bölün ve limonsu sudaki enginarlara ekleyin Taze sarımsakları temizleyip kıyın Soğanları soyup minik minik doğrayın

Margarini tencerede eritip soğan ve eti pembeleştirin Un, karabiber, kekik ve defne yaprağını ilave edip karıştırarak kavurun Bezelye ve baklayı ekleyin Üzerine sıcak suyu döküp kısık ateşte 20 dakika kapağı kapalı olarak pişirin Enginar, sarımsak ve kiraz domatesleri ekleyip tuzlu serpin ve sebzeler en ince ayrıntısına kadar yumuşayıncaya değin pişirin Sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun *
 
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt