
Kuzu Ciğer Yürek Ve Böbrek Kavurma Tanımı İçin Gereçler
- 1 tane kuzu ciğer
- 1 tane kuzu yürek
- 1 tane kuzu böbrek
- 1 tane kuru soğan
- 1 su bardağı su
- Tuz
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
Kuzu Ciğer Yürek Ve Böbrek Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Geniş yayvan bir tencereye 2 kaşık zeytinyağı alınarak küp küp doğranmış ciğer, yürek ve böbrek eklenir, suyunu salıp çekene kadar pişirilir.
- 1 su bardağı su ek edilir kapağı kapatılır kısık ateşte suyunu çekmesi sağlanır (Yumuşaması için su eklemesi yapıyoruz).
- Suyunu çekince kavurma sürecine geçilir.
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı eklenerek küp küp doğranmış soğanlar ek edilir ve baharatları eklenerek kavrulur.
- Servis tabağına alınarak isteğe nazaran kekik, pulbiber eklenerek servis edilir. Afiyet olsun ????????️.