Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzey Guney 49. Bolum Fragmanında Calan Şarkı Sozleri

Kuzey Guney 49. Bolum Fragmanında Calan Şarkı Sozleri
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kuzey Guney 14 Kasım'da Calan Şarkının Sozleri

Kuzey Guney'de Calan Boyle Gitmez Şarkı Sozu

Yeni Turku Boyle Gitmez Şarkı Sozu
Boyle gitmez
Ofkeyle yanıyorsun
Boyle gitmez
Bırakalım bu son olsun
Koyu golgeler icinde korkutuyor gozlerin
Biliyorum ki bakan sen değilsin

Uzak kalmışız ulaşmıyor sesin Ne farkeder artık
Yolun ortasında inecek gibi
Bavulun hazır sesin ciddi
Cok badireden gectik ama
Belki de artık vakti
Boyle gitmez
Sen bizi sevmiyorsun

Boyle bitmez
İcimde bu ofkeyle boyle bitmez
Eksiğiz İkimizde
Seni ben sulara cizdim goklere, aynalara
Kalbimdeki kendini anla
ve bu cocuksu cizgilerden al tamamla resmimizi
İlk durakta inen yolcular gibi
Yabancıyız senle yan yana
Belki gec kaldık herşeye
Ama son bir kez dinle beni
Boyle bitmez
Ben bize aşık oldum

Similar threads

Yeni Turku Boyle Gitmez Şarkısı, Boyle Gitmez Boyle gitmez Ofkeyle yanıyorsun Boyle gitmez Bırakalım bu son olsun Koyu golgeler icinde korkutuyor gozlerin Biliyorum ki bakan sen değilsin Uzak kalmışız ulaşmıyor sesin Ne farkeder artık Yolun ortasında inecek gibi Bavulun hazır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kuzey Güney 14 Kasım'da Çalan Şarkının Sözleri Kuzey Güney'de Çalan Böyle Gitmez Şarkı Sözü Yeni Türkü Böyle Gitmez Şarkı Sözü Böyle gitmez Öfkeyle yanıyorsun Böyle gitmez Bırakalım bu son olsun Koyu gölgeler içinde korkutuyor gözlerin Biliyorum ki bakan sen değilsin Uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yeni Turku Boyle Gitmez Şarkı Sozleri Boyle Gitmez Şarkı Sozleri Boyle gitmez Ofkeyle yanıyorsun Boyle gitmez Bırakalım bu son olsun Koyu golgeler icinde korkutuyor gozlerin Biliyorum ki bakan sen değilsin Uzak kalmışız ulaşmıyor sesin Ne farkeder artık Yolun ortasında inecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kuzey Guney'de Calan Toygar Işıklı Hayat Gibi Şarkısının Sozleri Kuzey Guney'in 20 Mart akşamı yayınlanacak olan bolumunun fragmanı yayınlandı Fragmanda Toygar Işıklı'nın Hayat Gibi şarkısı kulakların pasını sildi İşte fragmanda calan Hayat Gibi Şarkısının sozleri sanki elimi hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Kuzey Guney 17 Ekim Fragmanında Calan Şarkının Sozleri Kuzey Guney 17 Ekimde Calan Şarkı Sozleri Mehmet Erdem Hakim Bey Şikayetim var cumle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Gun olur yerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt