iltasyazilim
FD Üye
Ark yeni aza olarak aranıza yeni katıldım ve yorumlarınızı bekliyorum Kuzenim çıktığıyla birlikte hoş geçiniyordu , mutluydular Lakin bi kaç hafta daha sonra kuzenimin sevgilisinin bana karşısında ilgili olduğunun farkına vardım Kuzenimle birlikte onu arayınca inanın fakat 2025 dk tel benimle konuşuyor , kuzenimle çıkmasına rağmen 23 dk ona yetiyor Bana kimseyle çıkmıcaksın diyor ve zaman zaman kuzeninden ayrılcam , alışamadım , kimseye söyleme diyor Kuzenime yansıtmamaya çalıştım fakat kuzenimde biraz farkında olan ( telefon konuşmalarımızdan,okuldaki davranışlarından)Okulda kuzenim onu yanında çağrınca bi gerekçe bulup gelmiyor , fakat ben çağırdığımda(kuzenim için) anında geliyor Belkide böyle bişey olmayabilir ama ben arada kaldım ne yapmalıyım sizce ?? Onunla açık konuşamam çünkü konuşulcak bi çocuk deil hiç anlamıyor konuşmadan falan Kuzenimle 2 ay oldu halada çıkıyorlar lakin kuzenimi bundan böyle sevmiyor bunu eminim , lakin niçin hala çıkıyor anlamış değilim Kuzenime de fazla üzülüyorum Takviye Edin Ltfnn