Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuymak (Mıhlama)

Kuymak (Mıhlama)

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kuymak-mihlama.jpg

Kuymak (Mıhlama) Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 2-3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı kadar su
  • Tuz
  • Kaşar peyniri
  • Dil peyniri
  • Çeçil peyniri veya kolot peyniri

Kuymak (Mıhlama) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak tava tereyağını koyup eritin. Mısır ununu koyup rengi hafif dönene kadar kavurun.
  2. Kavrulmuş olan mısır ununa su ilavesi yapın ve karıştırarak koyulaşana kadar pişirin (suyu eklerken yavaş yavaş koyun ve çok cıvık olmamasına dikkat edin).
  3. Son olarak peyniri ekleyip bir kaç kez karıştırın.
  4. Kaşar peyniri eridikten sonra ocağın altını kapatın. Soğutmadan yiyin ???? afiyet olsun????.
Kuymak (Mıhlama) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt