Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kut - Gulben Ergen..

Kut - Gulben Ergen..
0
208

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şu başıma gelene bakın
Aklımı oynatmam yakın
Boyle bi durumu daha hic
Yazmadı tarihim

Ne konuşacak lafım var
Ne uyabileceğim bir hayat
Fotoğrafı cekmeme rağmen
Gittim bağlandım

Kut kut atıyor kalbim
Bitmedi gitti şu harbim
Liseli kızlar gibi pırpır
Uykusuz gecelere talim

Ne ayıp biliyor
Ne gunah biliyor
Esiyor aklına geliyor apansız
Aşk bunu hep yapıyor

Ne tarzım tarzına uygun
O hiper aktif ben durgun
Yani kaza gibi bi vurgun
Ne kadar matrak halim

Kut kut atıyor kalbim
Bitmedi gitti şu harbim
Uykusuz gecelere talim

Ne ayıp biliyor
Ne gunah biliyor
Esiyor aklına geliyor apansız
Aşk bunu hep yapıyor

Kut kut atıyor kalbim
Bitmedi gitti şu harbim
Uykusuz gecelere talim

Similar threads

2019 En Guzel Aşk Sozleri Benim icin seni gormek suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya Susuz uzgun yaşarım ama nefes almadan ASLA… Seni yıldızlar kadar cok seviyorum Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın banaTek fark var onlar bin tane sen BİR tane… Gercek sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun turkusunun sozleri Guz guneşi sarı sarı devriliyordu o ikindi uzeri de uzaklardaki mor dağların ardına Elinde su testisi, koyun ceşme başında, sıraya girmişti Yedi yıl once beş altı yaşındaki kızlar şimdi varmışlardı on iki , on uclerine Duğun davulları aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun? Guz guneşi sarı sarı devriliyordu o ikindi uzeri de uzaklardaki mor dağların ardına Elinde su testisi, koyun ceşme başında, sıraya girmişti Yedi yıl once beş altı yaşındaki kızlar şimdi varmışlardı on iki , on uclerine Duğun davulları aynı gun birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Aşka dair en güzel msn nickleri uzun msn nickleri uzun aşk nickleri msn sözleri aşk nickler 1 o kadar güzel sözler varki aşk adina söylenmişBu sayfaya hangi sözle başliyacagima karar vermem fiilen şiddet olduBir çogunuz bu sözü birincil defa okuyacaksiniz çünkü özel bir sözSahibi kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt