Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kusmek İle İlgili Sozler

Kusmek İle İlgili Sozler
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kusmek İle İlgili Mesajlar

*Bana Kustuğun Zaman Okadar Kotu Oluyorumki Zaman Duruyor 4 Duvar ustume Geliyor

*Herzaman heryerde Ne Olursa Olsun ister Kus ister Dargın Ben Seninim Bunu bil Artık insafsız Sevgilim

*Hayata Dair Bir Sen Varsın Ben Yaşadığım Tek Duamsın Kusme bana Sevgilim Sensiz Ben Neylerim

*Dost Dediğin Kustugunde Bile Arkandan Dedikodu yapmaz Arkadaş Dediğin Kusmez!!!

*Dostuna Sahip Cık Kusmesin Dostunu iyi Sec Kustugu Zaman Arkandan Yaygara Yapmasın

*Kuserek Ayrılan insanlar aslında Dargınlardır Dargılık Gecici Olabilir Ama asLa Tamir edici Olmaz

*Seven insna Kusmez Kusen insan Sevemez

*Sana Kuskunluk Duyuyorum Cunki Benim Hayallerimi incittin Sevgilim

*Seviyorsan Birbirimizi Neden Bu Ayrılıklar Darılma Bana Sevgilim Kusme Seviyorum Seni Bebebğim

*Kustuğun Zaman Gozlerim Dolar Sevdigin Zaman Yureğim Hoplar Seviyorum Seni Gece Gozlum Duman Yuzlum

*Her Sevgi Seni Anlatır Bana Her Şarkı Seni Dinletir Bana Ayrılıklar Cekilmez Olur Dunyamda Kuskun Olma Bana Ne Olur

*Herzaman Sevmek Aşkı Soğutur Bazen Kus Kalmak Aşkı Guclendirir Sevdiğim

*Ben Aşkı Sende Buldum Ben Sevgiyi Sende Tattım Şimdi Bana Gidişlerinle Vurma Birtanem!!!

*Kuserek Ayrılan Ellerin Severek Birleşmesini Sevdim Sende!!!

*Sana Kuskun Olsamda Gulum Senin icin oLurum Kuskunluğum Sana Değil Bizi boyLe yapan hayata!!!

*Aşk Acısı Ceksem Bir Dert Kuskunluk Acısı Ceksem Bir Dert Kime Nediyecegim herkez Dert!

*Sevgilim Kuskun Olduğumuzda biLe Seni Duşunuyorum Seni Cok Seviyorum Bebeğim benim

*Nekadar uzakta Olursan Ol Bu Kuskunlukleri Bitireceğim Nekadar Dargın olursan Ol Ben yine Seni Seveceğim AŞKIM

*Hayata Dair Bir Anlamım oLmaLı oda Kuskun Ayrılarak Gidişlerin Değil Bana Bakarak Guluşlerin Olmalı

858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt