Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuşbaşı Kebabı

Kuşbaşı Kebabı
0
146

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Kuşbaşı Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr kuşbaşı et
  • 200 gr kuyruk yağ
Terbiyesi
  • 1 çay kaşığı tuz silme
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı salça karışık
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı yoğurt

Kuşbaşı Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuşbaşı formunda doğranmış et ve kuyruk yağı bir kaba alalım terbiyesi için yazdığım tüm gereçleri ek edip harmanlayalım.
  2. Görseldeki üzere 6 et ortasına bir yağ halinde şişleri hazırlayalım.
  3. Mangal ateşinde pişiriyoruz.Yemeye hazır.Afiyetolsun????.
Kuşbaşı Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt