bilgisayarci
FD Üye
Kuşbaşı Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gr kuşbaşı et
- 200 gr kuyruk yağ
- 1 çay kaşığı tuz silme
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı salça karışık
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı yoğurt
Kuşbaşı Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuşbaşı formunda doğranmış et ve kuyruk yağı bir kaba alalım terbiyesi için yazdığım tüm gereçleri ek edip harmanlayalım.
- Görseldeki üzere 6 et ortasına bir yağ halinde şişleri hazırlayalım.
- Mangal ateşinde pişiriyoruz.Yemeye hazır.Afiyetolsun????.