Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Sebze Kavurması

Kuru Sebze Kavurması
0
55

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Kuru Zerzevat Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • Biraz patlıcan
  • Biraz biber
  • Biraz kabak
  • Varsa biraz domates kurusu
  • Toplamda hepsi bir tabak kadar
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet kuru soğan orta boy
  • 1 çay kaşığı tuz silme
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı biber salçası

Kuru Zerzevat Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle bir bardak su ile kuru zerzevatları küçük bir tencerede yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
  2. Yumuşayan zerzevatları bir süzgece alarak süzdürüp doğrayalım.
  3. Daha sora bir kenara bırakıyoruz görseldeki üzere doğranmış soğanı yağla birlikte bir ölçü solduralım
  4. Üzerine salça ve tuzu ek ederek 2-3 dakika daha soğanı kavuralım.
  5. Üzerine haşlanmış zerzevatları ekleyerek 1 çay bardağı su ile 10 dakika pişirmeye bırakıyoruz.Yemeğe hazır.Afiyetolsun????.
Kuru Zerzevat Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt