Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Sebze Dolması

Kuru Sebze Dolması

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kuru-sebze-dolmasi.jpg

Kuru Zerzevat Dolması Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo ince kesilmiş et
  • 2 su bardağı pirinç
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • Domates sos yada 1 domates rendesi
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Pul biber, kırmızı toz biber, kimyon, nane, tuz,karabiber sumak
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Kuru patlıcan ve kuru biber

Kuru Zerzevat Dolması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuruları evvel haşlayalım ve suyunu süzüp yıkayalım.
  2. Tüm materyalleri bir ortaya alalım ,baharatları ,1 tatlı kaşığı olacak formda ekleyelim.
  3. Bir hoş karıştıralım.
  4. Kuruların yarısına gelecek formda dolduralım.
  5. Tenceremize bir hoş dizelim.
  6. Üzerine geçecek kadar su ekleyelim ve pişirelim.
  7. 1 saat kısık ateşte pişirelim.
????????şifa olsun????????.

Kuru Zerzevat Dolması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,678Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt