Kuru Köfte Tanımı İçin Gereçler
- 1 kilo kasap kıyma
- 1 orta uzunluk kuru soğan (Rendelenmiş)
- Kuru ekmek (Rondodan geçirilmiş)
- Az maydanoz (İnce kıyılmış)
- 1.5-2 çay kaşığı karabiber
- 3 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı kimyon
- Tuz (Göz kararı)
- Az sıvıyağ
Kuru Köfte Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm gereçleri kaba alarak uygunca yoğuralım tadına bakın baharatı az gelirse az daha ek edin biçim verin.
- Buzdolabında dinlendirin yahut buzdolabı poşete koyun.
- Derin dondurucuda saklayabilirsiniz yemeklerde kızartmalarda yahut ızgarada mangalda dilediğiniz üzere pişirebilirsiniz afiyet olsun????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.