Kuru Köfte (Anne Köftesi) Tanımı İçin Gereçler
- 500 gram köftelik kıyma
- 1 adet soğan
- 1 adet yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Tozbiber
- Kekik
- Maydanoz
- 1 su bardağı ekmek içi
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- Sıvı yağ
Kuru Köfte (Anne Köftesi) Tanımı Yapılışı
- Kıymamızı yoğurma kabına alalım.
- Soğanları maydanozları rondodan geçirelim.
- Kıymamızın üzerine yumurta ekmek içi tuz zeytinyağ ve baharatlarları da ekleyerek güzelce yoğuralım.
- Streç sinemayla kapatıp vaktiniz varsa 1-2 saat dinlendirelim.
- Akabinde elimize klasik anne köftesi halini vererek ısınan tavada ve orta ateşte artlı önlü kızartalım. Miss üzere köftelerimiz servise hazır afiyet olsun????????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.