Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye
0
57

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
kuru-fasulye.jpg

Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • 4-5 su bardağı kuru fasulye ( evvelce ıslatılmış biraz haşlanmış)
  • Yarım kg yağsız kuşbaşı
  • 1 adet sivri biber
  • 1 adet domates
  • 2 adet soğan
  • 2-3 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Su

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etimizi suda güzelce haşlayalım.
  2. Haşlanılan suyu dökelim etin içerisine sıvı yağ koyup kavuralım.
  3. Kavrulan ete doğranmış soğanlarımızı ekleyelim.
  4. Yeşil biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
  5. Salçamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
  6. Kuru fasulyemizi ekleyelim. Domatesimizi ekleyelim.
  7. Tuzu,pulbiberi de ekleyelim.
  8. Suyumuzu da ekleyelim. Karıştıralım.
  9. Ben düdüklü tencerede 1 saat kısık ateşte pişirdim.Fasulyenizin çeşidine nazaran pişip. Pişmediğini denetim edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt