
Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
- 4-5 su bardağı kuru fasulye ( evvelce ıslatılmış biraz haşlanmış)
- Yarım kg yağsız kuşbaşı
- 1 adet sivri biber
- 1 adet domates
- 2 adet soğan
- 2-3 yemek kaşığı domates salçası
- Sıvı yağ
- Tuz
- Pulbiber
- Su
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Etimizi suda güzelce haşlayalım.
- Haşlanılan suyu dökelim etin içerisine sıvı yağ koyup kavuralım.
- Kavrulan ete doğranmış soğanlarımızı ekleyelim.
- Yeşil biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Salçamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Kuru fasulyemizi ekleyelim. Domatesimizi ekleyelim.
- Tuzu,pulbiberi de ekleyelim.
- Suyumuzu da ekleyelim. Karıştıralım.
- Ben düdüklü tencerede 1 saat kısık ateşte pişirdim.Fasulyenizin çeşidine nazaran pişip. Pişmediğini denetim edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı