elektronikci
FD Üye
Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı kuru fasulye
- 300 gram dana kuşbaşı et
- 1 tane kuru soğan
- 2 tane sivri biber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
- Tuz ,karabiber
- 4, 5 -5 bardak sıcak su
- Sıvı yağ ve tereyağ
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuru fasulyeyi akşamdan soğuk suyla ıslatıyoruz, sonraki gün suyunu süzüp çokça yıkıyoruz.
- Etleri küp doğrayıp tenceremizin içine atıyoruz.
- Sıvı yağı ve tereyağ ile birlikte kavuruyoruz. Rengi dönene kadar.
- Akabinde soğanı ve yeşil biberi ekliyoruz ve tekrar kavuruyoruz ve salçasını baharatlarını ekleyip fasulyesini akabinde suyunu düzgünce karıştırıyoruz
- Düdüklünün ağzını kapatıp yüksek ateşte kaynamaya bırakıyoruz.
- Kaynadıktan sonra kısık ateşe alıp ortalama 20 dakika pişirmeye devam ediyoruzOrta ara denetim etmekte yarar var fasulyesinin cinsine nazaran pişiyor zira şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun????
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.