Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*1 kase fasulye
*1 adet kuru soğan
*Yarım paket tereyağı
*250300 gr kemikli et
*2 yemek kaşığı salça
*Tuz, kimyon
*Su

Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Ben kuru fasulyeyi Karadenizde yediğimden beri hep tereyağı ile yapıyorum çok lezzetli oluyor yanında pilav ev yapımı yoğurt ve turşu hmmmm mis gibi helede ertesi güne kaldığı zaman daha lezzetli oluyor var mı aranızda iki günlük kuru fasulye pişiren benim gibi
Fasulyeleri geceden soğuk su ile ıslayın(soğuk olması önemli)
Düdüklü tencereye tereyağını koyup eritin ,etleri koyup kavurun daha sonra soğanlarıda ekleyip biraz daha kavurun ,kimyon ,salça ve tuzu koyup karıştırın, fasulyelerin suyunu süzüp ilave edin, biraz da fasulyelerle beraber kavurun ,üzerini biraz geçecek kadar soğuk su ilave edip kapağını kapatın, buharı çıkmaya başlayınca altını kısıp 2530 dk (düdüklünüzün pişirme süresine ve fasulyenizin cinsine göre değişiyor) pişirin

Similar threads

Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *250 gram kadar kuşbaşı dana et *2 su bardağı kuru fasulye *12 yemek kaşığı salça *Tuz *Pul biber *Biraz karabiber *2 tane soğan *1 çay bardağı zeytinyağı Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle ben tencerede yaptım fakat sizler düdüklüde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Pastırmalı Özlü Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 5 su bardağı kuru fasulye *5075 gr pastırma *2 adet biber *1 kuru soğan *1 yemek kaşığı domates salçası *1 yemek kaşığı biber salçası *2 yemek kaşığı tereyağı *1 5 çay kaşığı tuz *Çok az miktarda kimyon Pastırmalı Özlü Kuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Pastırmalı Kuru Fasulye Malzemeleri 2 su bardağı kuru fasulye 8 – 10 su bardağı su – haşlamak için 4 yemek kaşığı tereyağı 1 adet büyük kuru soğan – yemeklik doğranmış 2 adet domates – küp doğranmış 2 adet köy biberi 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz Karabiber Kimyon 8 – 10 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Kuru Fasulyenin Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo kuru fasulye (2,5 su bardağı) *45 parça kemikli et *1 adet kuru soğan *1 çorba kaşığı biber salçası *1 çorba kaşığı domates salçası *1 tatlı kaşığı tuz *4 çorba kaşığı sıvı yağ *Yeteri kadar su Kuru Fasulyenin Yapılışı Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye (geceden ıslatılmış) *İstediğin kadar kemikli et *Soğan *Salça *Soğuk su *Tuz Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Yağı eritip doğramış olduğun soğanı koy kavur Daha sonra etimizi koyup soğanla iyice kavuralım Az tuz serp, salçasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt