Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasülye (Tam Kıvamında Oldu)

Kuru Fasülye (Tam Kıvamında Oldu)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Kuru Fasülye (Tam Kıvamında Oldu) Tarifi İçin Malzemeler

*3 su bardağı kuru fasülye
*3 adet ortaboy havuç
*100 gram kıyma (Ben çok etli sevmediğim için az tuttum)
*2 yemek kaşığı domates salçası
*1 çay kaşığı biber salçası
*1 adet büyük boy soğan

Kuru Fasülye (Tam Kıvamında Oldu) Tarifi Yapılışı
1
*İlk önce kurufasülyeyi 1 tencerede 1 saat kaynatın yada gece den ısladıysanız yumuşayana kadar kaynatın
*Ben düdüklüden oldumolası korktuğum için kullanmıyorum
*Yumuşayınca ocaktan alın ve o kaynattığınız suyu dökün
*Sonra bi tencereye 1 çay bardağı sıvı yağ alın biraz daha fazla da olabilir
*Soğanları ilave edin birazcık kavurun
*Sonra kıymayı ilave edip pembeliği geçene kadar birazcık kavurun
*Sonra salçayı ileve edip biraz daha karıştırın
*Sonra havuçları doğrayıp salçalı karışıma ilave edin
*Bu şekilde 2 dakika kavurun
*Sonra suyunu süzdüğünüz kurufasülyeleri bu karışıma ilave edip hepsinin birbiri ile karışmasını sağlayın
*Sonra üzerini biraz geçecek şekilde su ilave edin
*Ama ben suyunu biraz daha bol koydum Çünkü hem suyunu çekiyor hemde sulu halini biraz daha seviyorum ama bu şekilde bile suyu tam oldu
*20 dakika da bu şekilde kaynatın Afiyet olsun

Similar threads

Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasülye *1 adet yeşil biber *1 adet kuru soğan *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı domates salçası *3, 5 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz *Karabiber *Kimyon *4 su bardağı su Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Etli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *500 gram kuru fasülye *250300 gram kadar kemiksiz kuşbaşı eti *2 kücük soğan (büyükse 1 tane yeter) *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Biber salçası *Domates salçası *Tuz *Karabiber *56 su bardağı kadar kaynamış su Etli Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo haşlanmış kuru fasulye *Kuşbaşı et ne kadar isterseniz *2 orta boy kuru soğan *1 kaşık tereyağ *Pul biber, karabiber, tuz *Salça Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı Çok severek yaptığım ve çok beğenilen klasik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Tam Kıvamlı Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasülye *1 adet soğan *1 yemek kaşığı biber salçası( ev yapımı) *Sıvı yağ *Pulbiber *Su *Tuz Tam Kıvamlı Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı Fasülyemizin üzerini geçecek kadar ılık su ve 1 tatlı kaşığı tuzla geceden ıslayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Sucuklu Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasülye *1 büyük soğan *1 kaşık domates *1 kaşık biber salçası *Sıvı yağ tuz *Yarım kangal sucuk *Üzerini geçecek kadar sıcak su Sucuklu Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı Fasülyeyi yıkayıp akşamdan soğuk suya koyun Ertesi gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt