Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Etli Bulgur Pilavı (Bosna Hersek)

Kuru Etli Bulgur Pilavı (Bosna Hersek)
0
43

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kuru-etli-bulgur-pilavi-bosna-hersek.jpg

Kuru Etli Bulgur Pilavı (Bosna Hersek) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı pilavlık bulgur
  • 2 adet domates
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 adet sivri biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 100 gram kuru et (isli et)
  • 3 su bardağı sıcak su

Kuru Etli Bulgur Pilavı (Bosna Hersek) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğanı küp küp doğrayın, tereyağını tencereye koyun ve soğanları kavurmaya başlayın. 1 tatlı kaşığı tuz koyun.
  2. 1 yemek kaşığı domates salçasını koyun ve soğanların büsbütün salçaya bulaşmasını sağlayın.
  3. Sivribiberi ve domatesi dilim dilim doğrayın evvel biberi tencereye koyun ve kavurmaya devam edin.
  4. Kuru eti küçük küçük dilimleyin ve kavurmaya başlayın 2 dk kavurun. Domatesi tencereye koyun ve kavurmaya devam edin.
  5. Bulguru koyun ve tüm tenceredekileri birbirine karıştırın.
  6. 3 su bardağı sıcak suyu ekleyin kısık ateşte 15-20 dk pişirin.
Afiyetler olsun.
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt