Kuru Börülce Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 1,5 su bardağı kuru börülce
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
- Tuz
Kuru Börülce Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle börülcelerimizi haşlayalım.
- Sıvıyağını tencereye alıp üzerine yemeklik doğranmış soğanı ekleyip yeterlice kavuralım.
- Daha sonra salçalarımızı ekleyip tekrar kavuralım.
- Üzerine haşlanmış ve süzülmüş börülceleri ek edip tekrar kavuralım.
- Üzerine 3-4 su bardağı su ek edelim ve kısık ateşte pişmeye bırakalım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.