Kuru Biber Yoğurtlaması (Meze) Tanımı İçin Materyaller
- Yazdan kurutulmuş 1 dizi biber
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 kase yoğurt
- 1, 5 litre sıcak su
- İsteğe bağlı 1 diş sarımsak
Kuru Biber Yoğurtlaması (Meze) Tanımı Yapılışı
- Kuru biberleri yıkayıp tencermizde sıcak su ile yumuşayana kadar haşlayıp süzelim.
- Biberlerimizi doğrayalım tavada bol yağda kızartalım.
- Kızaran biberleri tuzlayıp servis tabağına alalım.
- Üzerine yoğurt dökelim. (isterseniz sarımsaklı yoğurt da dökebilirsiniz)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.