Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

küresel ısınma kitap

küresel ısınma kitap
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Küresel Isınma kitabı
Küresel Isınma kitap tanıtımı
Küresel Isınma ile ilgili kitap
Chris Spence küresel Isınma

Küresel Isınmakitabını, herkesin okuması gerekli! Çünkü önlem olmak bireyden başlar, topluma oradan da evrene ulaşır!

Bu kitapla küresel ısınma hakkında çakmak istediğiniz her şeyi (A ’dan Z ’ye) öğreneceksiniz

Uzun zamandır iklim değişikliğini, yalnızca bilim adamları için yok, cümbür cemaat için, iyi bir şekilde ifade eden tek bir kitap arıyordum İşte bu, o kitaptır! Onun sahip olduğu en büyük güç imlâ stilindedirkitap açık, belirlenmiş ve anlaşılabilir bir tarzda yazılmıştır Bu, gezegenimizin karşısında karşıya kaldığı en önemli tehdidi açıklayan bilgilendirici bir yolculuktur Kitap, politikacılar, öğrenciler ve dünyamızda nelerin olup bittiğini merak eden herkes göre okumalıdır
Dr Pamela Chasek, yazan

Chris Spence fazla manâlı bir konuyu incelikli bir şekilde gözler önüne seriyor Küresel ısınma hakkında daha pozitif şey öğrenmek isteyen herkese bu kitabı öğüt ediyorum
Dr Joanna Depledge, yazar

Bu kitap iklim değişikliklerinin nedenini bilmek isteyen herkese hitap etmektedir Kullanılan dilin bilimsel olmaması fakat bilimsel verileri herkesin anlayabileceği şekilde vermesi kitabı benzerlerinden ayrı kılmaktadır Kitap direkt insanların ‘Ben küresel ısınmadan nasıl etkileneceğim? ’ ve ‘Bu sorun hakkında ne yapabilirim? ’ sorularının yanıtlarını aramaktadır Spence ’in kitabı iyi araştırılmış ve bir şekilde yazılmıştırkonu hakkında daha pozitif veri sahibi olmak isteyen cümbür cemaat okumalıdır
Dr Lisa Schipper, bilim adamı *

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt