Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurdele Nakışı Gul Teknikleri

Kurdele Nakışı Gul Teknikleri
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kurdele Nakışı Gul yapımı

Kurdele Nakışı Gul Yapım Teknikleri

Kurdele ile katmerli gul yapımı
kurdelenin ucunu ucgen yaparak, dışa doğru katlayarak gulun orta kısmını oluşturuyoruz Kurdeleyi kesmeden uc kısmından teyelliyoruz,Teyellediğimiz ipi buzerek gulu oluşturuyoruzGulu şekillendirip kumaşa sabitliyoruzaltaki resimde yapılışını gorebilirsiniz

imageskurdelenakisigulteknikleri5b05fedb7578a

akordiyon tekniğiyle gul yapımı
kurdeleyi kedi mereni gibi yapıp sarıyoruzusteki resimdede gorebilirsiniz

katlama tekniğiyle gul ve spiral gul yapımını aşağıdaki resimde gorebilirsiniz

imageskurdelenakisigulteknikleri5b05fedc849ac

Similar threads

Kurdele Nakışı Gul Nasıl Yapılır Kurdele Nakışı Gul Ceşitleri Yapımı Kurdele Nakışı Buzgulu Gul imageskurdelenakisigulcesitleri5b05fe3d7170a Pembe kurdelenin ucunu ucgen yaparak, dışa doğru katlayarak gulun orta kısmını oluşturun Kurdeleyi kesmeden uc kısmından teyelleyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Kurdele Nakışı Gül yapımı Kurdele Nakışı Gül Yapım Teknikleri Kurdele ile katmerli gül yapımı kurdelenin ucunu üçgen yaparak, dışa doğru katlayarak gülün orta kısmını oluşturuyoruz Kurdeleyi kesmeden gönder kısmından teyelliyoruz,Teyellediğimiz ipi büzerek gülü oluşturuyoruzGülü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Kurdele Nakışı Nasıl Yapılır? Kurdele Nakışı Yapımı Kurdele Nakışı Ornekleri imageskurdelenakisiyapimi5b063554cdaa6 Kurdele Nakışında Kullanılan Malzemeler 1İğneler Kurdele nakışında kullanılan iğneler bazı ozelliklere sahiptir Ucu sivri iğneler: Kumaşa batıp, cıkarak yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Kurdele Nakışı Ayciceği Yapılışı Kurdele Nakışı Ayciceği Nasıl Yapılır Kurdele Nakışı Ayciceği Yapımı Kurdeleden Ayciceği Tekniğini adım adım yapım aşamaları ve Kurdele Tekniği Ayciceği Resimleri Ilk olarak 100 cm lik kurdeleyi 2 cm lik aralıklarla resimde gorulduğu gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Kurdela Nakışı büzgülü gül yapımı (resimli anlatım) kurdele işi gül yapımı kurdela nakışı gül yapımı kurdela ile resimli anlatım kurdele nakışı resimli Kurdela nakışı hayranıyım burada gül yapımını gösteriyor kızlar fazla hoş görünüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt