Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurbanlık hayvan fıyatları 2020

Hoş geldin! opel45 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kurbanlık hayvan fıyatları 2020
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kurban bayramina cok az kaldi, eski bayramlarin tadi gibi olmasada herkeste ufakta olsa bayram hazirliklari basladiKurban bayraminin anlami ve onemini bilsemde bana nedense hayvanlari kesmek hos gelmiyor, ustelik fiyatlar bu değin artmisken, ona verecegimiz parayi mesela suan van ilimizde yasanan yer sarsıntısı felaketi icin yardima ihtiyaci olanlara gondersek, ya da etrafimizda fakir ihtiyaci olanlara versek, hicbirsey yapamiyorsak bile ihtiyaci olan bir cocugu giydirmek ailesine yiyecek içecek edinmek, kendimce daha guzelYani kocaman hayvani kesip ese dosta biraz dagittiktan sonradan kalaniyla evde et ziyafeti saptamak bana acayip geliyor

Tabiki boyle yapanlara da saygi duyuyorum,Allah simdiden kabul etsinGecelim 2011 yili kurbanlik fiyatlarina Gecen yil kurbanlik fiyatlarina yuzde 60 civarinda zam gelmistiBu yil zam olmasa da gecen yil ancak artis fiyatlari etkilemeye devam edecek

Moderatör tarafında düzenlendi:
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt