Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurban bayramı namazı nasıl kılınır

0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kurban bayramı namazı nasıl kılınır nasıl niyet edilir

Kurban bayramı namazı nasıl kılınır; Kurban bayramı namazı kılınışı icin aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz

Kurban bayramı namazına Niyet ettim Allah rızası icin Kurban bayramı namazını kılmaya ve hazırolan imama uymayadiyerek niyet edilir

Similar threads

BAYRAM NAMAZLARI Muslumanların yılda iki dini bayramı vardır: 1) Ramazan Bayramı 2) Kurban Bayramı Cuma namazı farz olan kimselere, bayram namazlarını kılmak vacibdir Bayram namazı iki rek'attır Cemaatla kılınır Bayram namazlarında ezan okumak, ikamet getirmek yoktur Bayram hutbesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Kurban Bayramının Ozellikleri, Kurban Bayramının Ozelliği nedir Kurban bayramı hakkında Kurban Bayramı Hicri Takvime gore Zilhicce ayının onuncu gununden itibaren dort gun boyunca kutlanan bir dini bayramdır Zilhicce ayın onuncu, onbirinci ve onikinci gunlerine ' Eyyamı nahr ' (Kesme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ramazan bayramı namazı nasıl niyet edilir Ramazan bayramı namazı niyet etme Ramazan bayramı namazı nasıl niyet edilir Ramazan bayramı namazına niyet ederken Niyet ettim Allah rızası icin Ramazan bayramı namazı kılmaya ve hazır olan imama uymayadiyerek niyet edilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cuma Namazı Cemaatle Nasıl Kılınır Cuma Cemaatle Nasıl Kılınır Cuma gunu oğle vakti ezan okunduktan sonra, once dort rek'at olan ilk sunneti kılınır Bunun niyeti şoyledir: Niyet ettim Allah rızası icin bugunku cuma namazının ilk sunnetini kılmaya Cumanın ilk sunnetinin kılınışı aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Diyanet Cuma Namazı Rekatları , Cuma namazı, dordu ilk sunnet, ikisi farz ve dordu de son sunnet olmak uzere on rek'attır Cuma gunleri oğle vaktinde kılınır ve o gunun oğle namazının yerine gecer Cuma namazının farzı cemaatle kılınır Tek başına kılınmaz Cuma Namazı Nasıl Kılınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
269
858,519Konular
981,241Mesajlar
31,097Kullanıcılar
roaniaSon üye
Üst Alt