Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuran-ı Kerim’in Piramitler Hakkında Söyledikleri

Kuran-ı Kerim’in Piramitler Hakkında Söyledikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kuranı Kerim’in Piramitler Hakkında Söyledikleri

“Ey Haman! Haydi, benim için çamur üzerine ateş yak (ve tuğla imal et), …

Bilim adamlarının tespitlerine göre piramitleri oluşturan taşlar “çamurdan ibarettir Bu bilimsel buluş ise sadece kendilerine aittir Ne var ki; Kuranı Kerim bu konuya daha önceden deyinmiştir

Amerikan ve Fransız bilim adamlarının araştırmalarına göre, Firavunlar piramitleri inşa ederken kullandıkları büyük taşlar, yüksek derecedeki sıcaklıkta ısıtılan “çamurdan meydana gelmektedir Oysa Kuran bu konuya son derece hassas bir şekilde deyinmiştir Kuranı Kerim Piramitlerden bahsederken Firavn’ın diliyle şöyle demiştir:

“Ey Haman! Haydi, benim için çamur üzerine ateş yak (ve tuğla imal et), bana bir kule yap kiMusa’nın tanrısına çıkayım; ama sanıyorum, o mutlaka yalan söyleyenlerdendir, dedi (Kasas: 38)

Bu gerçeği Amerika ve Fransa’nın önde gelen bilim adamları teyit etmişlerdir Kocaman yapı piramitleri meydana getiren taşlardan alınan bazı örnekler elektronik büyüteçle incelenmiş, resimlerden anlaşıldığı gibi, piramit inşaatını oluşturan taşların haddizatında Kuran’ın birebir tam olarak ifade ettiği gibi, çamurdan olduğu bilimsel olarak ta ortaya çıkmıştır Ancak firavunlar bunu bir sır olarak gizli tutmuşlardır Fakat Yüce Allah gizli ve açık olan her şeyi bilendir O; bu gerçeği, İlahi söz Kuran’ın doğruluğuna şahit ve delil olsun diye bize açıklamıştır

Abduldaem AlKaheel

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt