Kumpir Tanımı İçin Materyaller
- 4 orta uzunluk patates
- 4yemek kaşığı kaşar
- 4tatlı kaşığı başı silik tereyağı
- isteğe bağlı ölçü Garnitür
- isteğe bağlı ölçü salatalık turşusu
- 4yemek kaşığı mısır
- Ketçap
- Mayonez
- Az ölçüde Tuz
Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Patatesleri güzelce yıkayıp kuruladıktan sonra 250 derece fırında ortalama 50 dakika pişiriyoruz.
- Fırından aldığınız patateslerin ortalarını ayırıp çatalla yavaşça eziyoruz.
- Her patatesin içerisine bir tatlı kaşığı tereyağı bir yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri garnitürü doğranmış salatalık turşu şunu koyuyoruz.
- İsteğe bağlı ketçap mayonez ekledikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.