
Küllü Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
Hamuru için:
- 1 adet yumurta
- 125 gram yağ
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- Kakao
Küllü Kurabiye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Hamur materyallerini bir kaba alıp yoğuruyoruz.
- Ceviz formunda toplar yapıp tepsiye diziyoruz.
- 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişiriyoruz.
- Pudra şekeri ve kakaoyu bir kapta karıştırıyoruz.
- Piştikten sonra kurabiye sıcakken pudra şekeri ve kakao karışımına buluyoruz.Afiyet olsun
.