Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kullanılabilir RAM Miktarı

Kullanılabilir RAM Miktarı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Dell İnspiron 5521 model laptopumda 4 gb ram var ama sistem özelliklerinde kullanılabilir miktar olarak 240 gb gösteriyor Lütfen yardım edin oyun oynamayı geçtim normal işlemlerde bile kasmaya başladı(Windows 10 64 bit)

Similar threads

sistemim windows 7 32 bit anakart msi 970a g46 8 gb ram yukarda da dediğim gibi ramim 8 gb fakat sistem özelliklerinde kullanılabilir ram 298 gb olarak gösteriyor lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaşlar ilk olarak dell inspiron kullanıyorum Geforce gt525m ekran kartı i5 işlemci ve 8 gb ram var Oyun oynamayı severim ve ilk başlarda hiç sorunum yoktu ne donma ne ısınma Isınmaya başladı temizledim herşey iyi güzel işlemci ısısı normal ekran kartı ısısısı 68 dereceyi geçmiyor ama bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar ilk olarak dell inspiron kullanıyorum Geforce gt525m ekran kartı i5 işlemci ve 8 gb ram var Oyun oynamayı severim ve ilk başlarda hiç sorunum yoktu ne donma ne ısınma Isınmaya başladı temizledim herşey iyi güzel işlemci ısısı normal ekran kartı ısısısı 68 dereceyi geçmiyor ama bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Merhaba arkadaşlar geçen gün laptopuma cs 16 indirdim ama oynarken fps düşüyor oyun kasmaya başlıyor fps 90100'lerdeyken 3020'ye kadar düşüyor laptopumun markası: Dell inspiron işlemci: Intel(R) Core(TM) i52450M CPU @ 250Ghz 250Ghz Yüklü bellek(ram): 4,00GB(kullanılabilir miktar: 3,16 GB)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt