Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kul hakkı

kul hakkı
0
189

Similar threads

es selâmü aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtüh Arkadaşlar benim çok büyük bir sıkıntım var Allah(cc) izni ile bana yardım edin Rabbimden bir yol diliyorum beni affeder inşAllah Arkadaşlar bundan yaklaşık 3,4 sene önce çok sayıda kul hakkı yedim Nasıl diye soracak olursanız internetten şikeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Kul hakkı yemenin hükmü nedir? Kul hakkı nasıl ödenir? Hz Peygamber (sav), üstünde kul hakkı yer alan kişilerin, yargı sahibi olan mazlumlardan helallik almalarını öğütlemiştir Bunun yapılmaması durumunda hesap gününde haksızlık yapan kişinin salih amellerinin, haksızlığı ölçüsünde alınarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
ya şimdi biz müslümanız müslüman birinin arkasından sövmek kul hakkı peki ya müslüman olmayan birinin arkasından sövmek kul hakkımıdır
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Kul Hakkı Nedir Nasıl Olur Kul hakkı , ferdin zimmetinde yer alan, başkalarına kasıtlı olarak maddî ve manevî imkân ve menfaatler ile Müslümanın başkaları lehine yapmakla sorumlu bulunduğu vazifelerdir Kul hakkı beş türlüdür: 1 Mali Parasal 2 Nefsi hayati yönden 3 Irzi Haysiyetle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
kul hakkı nedir, neler kul hakkına girer Kul hakkı, insanın sahip olduğu hakları demektir Peygamber Efendimiz sav İnsanlara merhamet etmeyen kimseye Allah 'da merhamet etmez buyurur Tanrısal kitabımız Kurânı Kerim kul hakkı üstünde önemle durmaktadır Allahın dikte ve yasaklarının hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,709Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt