Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küçükken Burnunun İçine Kaçırdığı Boncuktan Habersiz 20 Yıl Boyunca Yaşayan Genç Kadının Yaşadığı Şok

Küçükken Burnunun İçine Kaçırdığı Boncuktan Habersiz 20 Yıl Boyunca Yaşayan Genç Kadının Yaşadığı Şok
0
58

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-cf58891be73c766b85fd352daa012f5811aeede1.jpg

3 yaşındayken burnuna kaçırdığı boncuğu 23 yaşında acı dolu bir formda çıkaran genç bayanın bu kıssası sizi boncuklardan soğutacak... Ayrıntılar aşağıda????

Kaynak: ...
23 yaşındaki Hannah Hamilton, TikTok üzerinde anlattığı mavi boncuk kıssası ile viral oldu.

3 yaşındayken burnuna mavi bir boncuk kaçıran Hannah, boncuğu 23 yaşında burnundan çıkarmayı başarmış!

Annesi sanata çok ilgili olduğundan meskende boncuk ve çeşitli gereçler çok bulunuyormuş. 3 yaşındaki Hannah da mavi bir boncuğu burnuna sokmuş...

Boncuğu bir türlü dışarı çıkaramayınca, küçüklük aklı ile bunu kimseye söylememeye karar vermiş. Yani, boncuğu burnuna sokmuş ve onu orada unutmuş. 20 yıl boyunca...

Birkaç hafta evvel sinüs enfeksiyonu geçiren Hannah, burnunda bir türlü çıkaramadığı koca bir sümük yüzünden çok rahatsız hissetmiş.

Ayrıyeten, bu koca sümük tıpkı vakitte acı da veriyormuş.

"Kulak kiri temizleyen minik kameralardan bir tane aldım. Lakin burnumda ne olduğunu görmek için kullandım."

Gördüğü şey karşısında elbette çok şaşırmış. Kamerada kocaman bir şey gören Hannah, başta ne olduğunu anlayamamış. 'Sonunda çıktı ve 'Harika, gitti artık!' diye düşündüm. Lakin sonraki gün geri geldi ve acı doluydu. Çıkarmaya uğraştım.' diye anlatıyor bu acılı süreci.

"Çok güçlü bir halde sümkürüyordum, sahiden güçlü. Çıkartamadım." diyen Hannah, o an minik kamera sayesinde sümük sandığı şeyin mavi renk olduğunu fark etmiş.

Ve o an anılar beynine geri gelmiş! 3 yaşında burnuna kaçırdığı boncuk olduğunu anlamış...

Sonunda boncuğu çıkarmayı başaran Hannah, bunu yaparken çok fazla acı çektiğini söylüyor.

'20 yıldır burnumda duran boncuk dışarı çıktı. 20 yıldır burnumda bir boncukla yaşıyordum ve en ufak bir fikrim yoktu.' diyor.

Merak eden olursa diye boncuğu da paylaşmış...

Görmek İçin Tıklayın

İnanılması güç olan ve ne kadar acı dolu olduğunu kestirim ettiğimiz bu öykü TikTok'ta 10 milyona kişi tarafından izlenmiş.

Hannah'nın sıhhatinin yerinde olması sevindirici bir haber. Bir daha burnuna dokunmak isteyeceğini sanmıyoruz...

Siz bu mevzu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt