Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küçük Musa'yı Metin2 mi öldürdü?

Küçük Musa'yı Metin2 mi öldürdü?
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Erzurum'da 4 Kasım'da kaybolan minik Musa'nın cesedi bir çukurda bilekleri kesik ve başı taşla ezilmiş halde bulundu Metin2 adlı oyuna düşkünlüğü ile bilinen Ufak Musa'nın bu oyundaki kahramanlarını satış için pazarlık yaptığı birey göre öldürüldüğü sanılıyor

Erzurum'da 6 gün önce kaybolan 12 yaşındaki Musa, dün gece İstasyon Mahallesi'ndeki tren garının aşağı abes bir barakanın yakınındaki çukurda, bilekleri kesilip, başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu
Ömer Duygun İlköğretim Okulu 7 sınıf öğrencisi Musa Kang, 4 Kasım sabahı 'okula gidiyorum' diye evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi Arkadaşları, Musa'yı 18 20 yaşlarında birinin yanında gördüklerini söyleyince polis, bir mağazanın emniyet kamerasından Musa ile birlikte gittiği kişiyi saptama etti

Görüntülerde zorla götürme olmadığı belirlendi Polis, Musa'nın çoğu süre internet kafeye gitgide artarak Metin2isimli oyunu oynadığını, bu oyunu da çok iyi bildiğini, hatta oynadığı oyundaki karakteri satıp, para kazandığını saptadı

İnternette online oynanan Metin2oyunu ile ilgili araştırma yapan ekipler, oyunun ileri seviyelerinde enerjik kahramanlar yaratan kişilerin bu kahramanları para karşılığında sattığını da saptama etti Musa'nın oyunu ve hilelerini çok iyi bildiği için karakterler yaptırıp satış nedeniyle kaçırılmış olabileceği ihtimali güçlendi

Musa'nın bulunması için Güvenlik tarafından özel bölüm kuruldu Ancak dün gece yarısı acı haber geldi Küçük çocuk evinden takriben 1 km uzak tren garının aşağıda bulunan bir barakanın yakınınca gevşemiş çukurda ölü bulundu

Çocuğun bilekleri kesildikten sonra başı taşla ezilerek öldürülmüş olduğu belirlendi Musa'nın vücudunda fazla sayıda kesiğe de rastlandı Minik Musa'nın anne ve babası acı haberle yıkıldı Aile, Oğlumuz Metin2 adlı bilgisayar oyunundaki şahsiyet için veya organ mafyası göre kaçırılmış olabilirdemişti

Bundan Böyle Metin2 oynamamanızı nasihat ederim ki ben çoktan bıraktım Çocuğada çok üzüldüm ya *

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt