Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kucuk Kadınlar Kalbin Ağlasada

Kucuk Kadınlar Kalbin Ağlasada
0
291

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kucuk Kadınlar Kalbin Ağlasada gulumse inadına
super bir şarkıimageskucukkadinlarkalbinaglasada5adb0afddd171gifSiz sevgili dostlarımla paylaşmak istedim

KALBİN AĞLASADA GULUMSE İNADINA

Kalbin ağlasada gulumse inadına
Duşler takıp saclarına yuru umutlara
Duşler takıp saclarına yuru ruzgarlara
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada
Sen yeter ki hep umit et,
Hayat doner sana
O pembe gulyuzunu kederle soldurma
Dalda ki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada
Sen yeter ki hep hayal et,
Hayat doner sana
Unutma !
Goğun asıl rengi mavidir
En kor gece bile sabahtır sonunda
Kalbin ağlasada gulumse inadına
Duşler takıp saclarına yuru ruzgarlara
O pembe gulyuzunu kederle soldurma
Daldaki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata
Gecerken acılardan gulmeyi unutma
Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda
Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada
Hayat doner sana
Hayat doner sana

şarkıyı soyleyen solist:dilek yıldız
vokal:cem yıldız
soz:gulbahar uluer
muzik:cem yıldız

Similar threads

Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Mutluluk şarkısı, şarkıları Mutluluk Şarkısı Aşkının verdiği şevkat kalmamış, Yureğini vermiş acılarına, Butun hislerini rafa kaldırmış, Mutluluk şarkısı yaz derken bana Mutluluk şarkısı yaz derken bana, Alay ediyordu duygularımla, Bir mısra soz ile anlatmadım ki, Nereden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Sevgiliye Romantik Sozler Sevgiliye yazılacak en romantik ve en duygusal sozleri sizler icin syafamızda derledik beğeneceğinizi duşunerek en guzel Sevgiliye ozel Romantik sozleri sizlerle paylaşıyoruz ALT :wwwupluploadssevgiliyeromantiksozlerr19004sevgiliyeromantiksozlerr19004ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt