Küçük İskender'den Sözler küçük iskender sözleri minik iskender sözleri aşk sözler aşk iskenderin Gidiyorsun işte! Bir kenti terkediyorsun Belki de sonsuza dek ölümsüzlük neyse ne halta yararsa sonsuza dek terkediyorsun şayet de Kaybolan farlara stop lambalarına şöyle seslenmek geliyor içimden: KOTU YOLA DUSMUS GECELERDEN GELIYORUM KUSURA BAKMA GOZLERIM BIRAZ KIRLI *Oysa birbirimize aynı mezara gömülmüş iki karoser nedenli yakın ve onlara nedenli mecburi olsak bile Yas! Ne yazık elele tutuşamaz oysa yanyana yatan ölüler ve tutuşmaz ancak alevi ayrılığın *Ben kanıma kırmızı rengi veren kişiyi kaybettim *Çelişkili kuvvete dönen yapışık bir ölü var korkulan otobanın ortasında viraj yaratan bir dedektif hissiyle yaklaşırken dünyaya ay toprak tutarken elini cetvelle çizilmiş suyun gözlerini düşürmüş bir genç kız gibi mağrur ve diken diken; arabanın bagajında bir ölü var direksiyondaki cesetle hayatı tartışan *Sağlaması yapılmış bir çarpım gibiyiz sevişmelerden daha sonra: İkimizden biri sıfır olsa diğeri ise istediği büyüklükte bir rakam; farketmeyecek sonuç sıfır *İnsan inandığı şeyler uğruna mükemmel hatalar da yapabilir Kızmamalısın *IQ’ lar eşit olmadıkça halk müziği eşit değildir **Bu gece sana uğramayı düşünmüyorum Saadet diyorsun çünkü Saadet: Bir kilide sokulan anahtar Ya açarsın ya da kapatırsın 1549101778 1549101778 kucukiskenderdensozler5c556ad70d607kucukiskenderdensozler5c556ad70d607 http:i34tinypiccom2r29ll4 Sana söz hayat!! Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma takım büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim