Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küçük Ahmet Gafletten Uyan İlahi Sözleri

Hoş geldin! 911_carera tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Küçük Ahmet Gafletten Uyan İlahi Sözleri
0
212

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Gafletten Uyan ilahisinin sözleri
Gafletten Uyan Ufak Ahmet
Küçük Ahmet Gafletten Uyan sözleri

uyan ey gözlerim gafletten uyan
uyan uykusu fazla gözlerim uyan
azrail'in kasıtlı canadır inan
uyan uykusu çok gözlerim uyan

seherde uyanırlar cümle kuşlar
dilli dillerince tespihe baslar
tevhit eyler dağlar taslar ağaçlar

semavatin kapularin acarlar
müminlere rahmet suyun saçarlar
seherde kalkana hülle biçerler
uyan uykusu çok gözlerim uyan

bu dünya fanidir ağırbaşlı kandırma
mağrur olup taçu tahta dayanıklılık
yedi iklim benim deye güvenme

benim, murat kulun, sucumu affet
sucum bagislayub günahım ref'et
resul'un sancağı dibinde hasret
uyan uykusu çok gözlerim uyan *

Similar threads

uyan ey gözlerim gafletten uyan ilahisinin laf ve bestesi 4 Murata ait bir ilahidir 4 Murat bu ilahiyi kaçırdığı bir sabahleyin namazı sonrası yazmıştır İlahiyi seslendiren: Erkan Mutlu uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan azrail'in kasıtlı canadır inan uyan ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Zara Uyan Ey Gözlerim uyan ey gözlerim gafletten uyan nota ey gözlerim nota gafletten notaları notaları notası uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan azrail'in kasti canadır inan uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan seherde uyanırlar tümce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
4 Murat'ın Yazdığı Şiir 4 Murat Şiiri Uyan Ey Gözlerim Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrail'in kastı canadır inan, Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu fazla gözlerim uyan Seherde uyanırlar cümle kuşlar, Dilli dillerince tespihe baslar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Gafletten Uyan ilahisinin sozleri Gafletten Uyan Kucuk Ahmet Kucuk Ahmet Gafletten Uyan sozleri uyan ey gozlerim gafletten uyan uyan uykusu cok gozlerim uyan azrail'in kasti canadır inan uyan ey gozlerim gafletten uyan uyan uykusu cok gozlerim uyan seherde uyanırlar cumle kuşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
ney sesi dinle uyan ey gözlerim ney sesi neyuyan Oldum mümkün çok etkilemiştir ney sesi beni Dinlerken huzur bulur bütün sıkıntıları unuturum Ne acıklı, ne içten bir sestir Sizde ney sesi dinlerken kolaylık deryasında kayboluyorsanız buyrun birlikte dinleyelim Ney Uyan NeyUyan Uyan ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,536Konular
981,822Mesajlar
32,328Kullanıcılar
Üst Alt