Kruton Ekmek (Baharatlı Kıtır Ekmek) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet ekmek
- 1 tatlı kaşığı nane, pul biber, karabiber, fesleğen
- 1 tatlı kaşığı silme tuz
- Sarımsak tozu yahut 1 diş sarımsak
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
Kruton Ekmek (Baharatlı Kıtır Ekmek) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Zeytinyağı ve baharatlar karıştırılır ve doğranmış ekmeklere güzelce yedirilir.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınır.
- 180 derecede altın sarısı renk alıp kuruyunca ya kadar kızartılır.
çabuk kızarıyor gözünüz üzerinde olsun
baharat ölçüsünü damak tadınıza nazaran ayarlayın.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.