teknolojiuzmani
FD Üye
Kremalı Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet tavuk göğüsü
- 1 adet kırmızı biber
- 2 -3 adet yeşil biber
- 1 paket krema
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet kuru soğan
- Sıvı yağ
- Karabiber
- Kekik
- Nane
Kremalı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuklar küp küp doğranır.
- Tencere yahut tavaya alınır.
- Üzerine sıvı yağ eklenir ve ocağın altı yakılır.
- Tavuklar kavrulmaya başlanır.
- Suyunu salıp çektiğinde ocağın altı kısılır.
- Küp küp doğranmış biberler eklenir ve 2-3 dakika daha kavrulur.
- Tuz ve baharatlar eklenerek kavrulmaya devam edilir.
- En son krema eklenir ve orta ateşte kremasını çekinceye kadar pişirilir.
- Yaklaşık 15 dakikada yemeğimiz hazırdır.
- Baharatlar isteğe bağlıdır.Şimdiden afiyet olsun????
Kremalı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.