Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı İçin Gereçler
- Yarım paket makarna
- Yarım kilo mantar
- 1 paket krema
- Yarım su bardağı süt
- Karabiber
- Tuz
- Sıvı yağ
- Tereyağ
Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Makarnayı da suda haşlayın ve süzün. Bir kenarda biraz beklesin.
- Mantarları doğrayıp sıvı yağ ve tereyağ da soteleyin.
- Sotelenen mantarlara kremayı ve baharatları ekleyin.
- Biraz sotelendikten sonra kremayı kıvam alana kadar pişirin.
- Makarnayı sosla buluşturun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.