Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Mantarlı Krep

Kremalı Mantarlı Krep

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
kremali-mantarli-krep.jpg

Kremalı Mantarlı Krep Tanımı İçin Gereçler


Krep için materyaller:
  • 2 adet yumurta ( l )
  • 1 su bardağı maden suyu
  • 2 su bardağı süt
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 400 gram un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Kremalı mantar:
  • 400 gram taze mantar
  • 1 büyük soğan
  • 1 büyük diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber
  • 300 gram creme fraiche yada krema

Kremalı Mantarlı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Krep için tüm materyalleri geniş bir kaba alın hepsini karıştırıp güzelce çırpın, 10 dakika dinlendirin.
  2. Krep tavasına çok az sıvı yağ ya da tereyağını fırça yardımı ile sürün ve bir büyük kepçe krep hamurunu akıtın ve iki tarafını da pişirin.
  3. Farklı tavada küçük küçük doğranmış soğanları tereyağı ile renk alıncaya kadar kavurun ve sarımsağı da sıkarak ek edin.
  4. Akabinde mantar ve baharatlarına ekleyin biraz kavrulduktan sonra creme fraiche yi yada kremayı ek edin 3 dakika kadar kısık ateşte pişirin ve hazırlayın.
  5. Pişmiş olan kreplerin ortasına istek ettiğiniz kadar kremalı mantar ekleyin üzerine ince kıyılmış maydanoz ile servis edin. Afiyet olsun.
Kremalı Mantarlı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt