Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Mantar Çorbası

Kremalı Mantar Çorbası
0
48

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kremali-mantar-corbasi.jpg

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 400gr kültür mantarı
  • 1 adet soğan
  • 1 tepeleme yemek kaşığı un
  • 200ml sıvı krema
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tutam maydanoz
  • 3,5 su bardağı su
  • tuz, karabiber

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Sıvı yağ ve tereyağı tencereye alın. Eriyen yağın üzerine ince küp küp doğradığınız soğanı ekleyin.
  2. Soğanlar pembeleşince küp küp doğradığınız mantarı ekleyip mantarlar suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  3. Unu ekleyip bir dakika kadar kavurun. Kremayı ve oda sıcaklığındaki suyu ekleyip kaynamaya bırakın.
  4. Kaynadıktan sonra tuz, karabiber ve ince doğranmış maydanozu ekleyip birkaç dakika daha pişirdikten sonra servis edebilirsiniz ???? Afiyet olsun.
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt