Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kral TV ve Kral FM Doğuş Grubu'na devredildi

Kral TV ve Kral FM Doğuş Grubu'na devredildi
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kral TV ve Kral FM Doğuş Grubu'na devredildi Doğuş Grubu bünyesindeki A Üretim, Kral TV ve Kral FM’i resmen bünyesine kattı Kral Medya Grubu Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün tahsis teslim töreni Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) merkez binasında gerçekleştirildi Törende konuşan TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, şunları söyledi: “Ekonomik krize ilişkin endişelerin ifade edildiği bir ortamda Doğuş Grubu için fazla anlamlı bir alışveriş Bu satışla elde edilen gelirin toplamı 18 milyar dolara yaklaştı Gelişmiş ülkeler bizim izlediğimiz yolu izleyecekler gibi görünüyor Gelişmiş ülkelerde de bu krizler yaşandığına göre, bunu olağan olarak görme gibi bir yanlış anlayışın egemen olmasına izin vermemeliyiz Katiyen normal, herzamanki krizler değildir Yaptığımız bu satışla elde edilen gelir, bankalara aktarılan kaynağı geri kazanma çabalarından biri bu nedenle anlamlı ve fazla manâlı bir meslek Ferit Bey’in şahsında Doğuş Grubu’na teşekkür ediyoruz Bu Türkiye ve bizim için iyi bir bedel İyi bir para ödediler, iyi bir varlık aldılar Enerjik potansiyeli olan bir medya grubu Kral Medya Grubu’nu sağlam ellere teslim ediyoruz 95 milyon doları tahsil ettik, bu para kamuya gidecek Bu parayla kamuya olan bankacılık krizinin maliyetini bir parça daha alçak çekmiş olacağız ŞAHENK: DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de konuşmasında şunları kaydetti: “Kral Grubu manâlı bir marka İleriye dönük bir arabulucu olarak en iyi şekilde bu markayı daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız Dünya ekonomisinde her gün moral bozucu haberlerin art arda geldiği anları yaşıyoruz Biz memleketimize inanıyoruz ve böyle bir yatırımı yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz Bu bir küresel problemdir ve küresel çareler aranmaktadır Bu da bu problemin en kısa zamanda çözüleceğinin göstergesidir Ülkemizin dinç ve dirençli süreçte olduğunu düşünüyorum Doğru tercihlerin yapılacağından tereddütümüz yok Ülkenin geleceğine inanıyoruz ve yeni yatırımlar yapıyoruz Değişen dünya ekonomisinde temkini elden bırakarak aldığımız kararlar değildir Kral Grubu’nu daha da değerli kılmak ve dışsal idareli faydayı memleketin faydasına arzetmek esas amacımız Bu yatırımın hepimize uğurlu olmasını diliyorum 18 Haziran’da gerçekleştirilen ihalede A Üretim Radyo ve Televizyon Yayıncılığı AŞ 95 milyon dolar öneri etmişti Kral TV’ye Uzan Grubu’nun borçlarına karşılık TMSF kadar el konulmuştu guncelnet  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt