Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kral Mesajlar

Hoş geldin! fritzhankeseb tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kral Mesajlar
0
270

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kral Mesajlar Yeni
En Kral Mesajlar

Yureğimde muebbet aşkın emaneti, gonlum kırgın ve yaralı Seni unuttum sanma bu gonul hala sana sevdalı

Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmez

Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz Biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz

Eskiden uğruna dunyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile cakmam

Sevmek bir cay gibi sevilmekse şeker bizim gibi garibanlar cayı şekersiz icer

Siyahım matemine kapılsada hayatım, siyahlıklar icinde benim hayatım

Her ağladığında gozlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu duşun, ağlarken cok ağlamada o kurşunlar beni oldurmesin

Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim

Maksat sevgili uğruna olmek değil, uğruna olunecek bir sevgili bulmaktır

Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum

Ya tam severim ya da tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihden de ben silerim

alıntı

Similar threads

Dun yaşadım Sevdim Seni, Bugunu Yaşıyorum Seviyorum Seni Biz Ne Sevgiler Gorduk Gulum Seni Seviyorum Derken Sahtekarların Dunyasını Ezberledik Gulum Kral Olmak Varsa Alemde Seviyoruz Bizde, Kalp Taşıyorsak Bu bedende Aşkımız Vardır beLLi Seven Unuturmu Sence? ben Sevdim Halimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
Serseri Sozler Kısa Serseri Mesajlar Serseriyiz Kalbimiz Atar Saniyede 500 Kere Aşık olursa Kalbimiz Kan Yetmez Bu Bedene Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı kahpesine ibnesine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Baba Mesajları Baba Mesajlar kısa facebook Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı kahpesine ibnesine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle sen sosyetenin cilalı taşlarında dans ederken ben ise parcalanmış vucudum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
2019 Racon Sozleri 2019 2019 Delikanlı sozler 2019 Ağır abi sozleri Ne Piskopatın Kralıyız, Ne de Silahın Meraklısıyız, Biz Sadece Hayatın Gercek imzasıyız Delikanlıyız Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Kısa Racon Mesajları Racon Mesajları,Racon Sozleri Her agladiginda gozlerinden akan her damlanin kalbimi vuran kursun oldugunu dusun,aglarken cok aglamada o kursunlar beni oldurmesin Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede harac kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,556Konular
982,096Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt