Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KPSS sisteminde değişiklik

KPSS sisteminde değişiklik
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 KPSSde Oğretmen Adaylarına Alan Dışı Soru Sorulmayacak

Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer 2019 KPSS yeterlilik sınavıyla ilgili calışmaların devam ettiğini ancak ağustos ayında yapılacak atamalara yetişmeyeceğini soylediYeterlilik veya diğer adıyla alan sınavı onumuzdeki yıldan itibaren uygulamaya gecirilecek

Oğretmen adaylarının KPSS puanına gore atanabilmek icin ozel dershanelerde alanları dışında konularda calışmalarına neden olan sistem sona eriyor Adayların Resim oğretmeniyim neden matematik cozuyorum?diye isyan etmelerine sebep olan sistem, 2019'ten sonra yerini 3 aşamalı alan sınavına bırakacak

Oğretmen adayları mezun olduktan sonra, ilk olarak KPSS genel yetenek ve genel kultur sınavına girecek Başarılı olan adaylar alanlarına gore yeterlilik sınavına alınacak Ve son olarak da atandıktan sonra 1 yıllık oryantasyon ve staj eğitiminden gececek Oğretmen adayları mezun olduktan sonra, ilk olarak KPSS genel yetenek ve genel kultur sınavına girecek Yeterlilik sınavını gecen oğretmen atandıktan sonra 1 yıllık oryantasyon ve staj eğitiminden gececek

Sabah ​

Similar threads

2019 KPSS Sistemi Nasıl Olacak? 2019 Kpss Alan Sınavı Oğretmen adaylarının KPSS puanına gore atanabilmek icin ozel dershanelerde alanları dışında konularda calışmalarına neden olan sistem sona eriyor Adayların Resim oğretmeniyim neden matematik cozuyorum?diye isyan etmelerine sebep olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
2019 KPSS Sistemi Nasıl Olacak? 2019 Kpss Bölge Sınavı Öğretmen adaylarının KPSS puanına göre atanabilmek için özel dershanelerde alanları dışarıya konularda çalışmalarına niçin olan sistem sona eriyor Adayların Fotoğraf öğretmeniyim niçin matematik çözüyorum?diye isyan etmelerine sebep olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Oğretmen Olma Şartları Değişiyor 2019 Oğretmen Olma Şartları 2019 Oğretmen olabilmenin şartları yeniden duzenleniyor Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer oğretmen atamalarında değişen şartları ilk kez acıkladı İşte yeni Oğretmen Olma Şartları; Milli Eğitim Bakanı Dincer, uygulanan oğretmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
KPSS a grubu ve oğretmenlik sınavı ne demek kpss a grubu ve oğretmenlik sınavına kimler girebilir Kpss A Grubu Nedir KPSSA Kadroları; genel olarak mufettiş, uzman, denetmen ve kontrolor yardımcılığı ile kaymakam adaylığı kadrolarından oluşmaktadır 2000'li yıllara kadar KPSSA kadrolarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
KPSS 2019 Soruları ve cevapları 2019 KPSS Soru ve cevapları 7 Temmuz KPSS'nin ilk 2 oturumu 7 Temmuz 2019 cumartesi gunu OSYM tarafından 81 il merkezi ve Lefkoşada yapılacak İlk oturum 09:30'da başlayacak ve adaylar genel yetenek ve genel kultur testlerini yanıtlayacaklar Bunun icin 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt