Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kpss den 58 puan aldım tercih hakkım var mı Ne yapabilirim

Kpss den 58 puan aldım tercih hakkım var mı Ne yapabilirim
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kpss den 58 puan aldım tercih hakkım var mı

Lise mezunlarının memur olarak atanması icin Kpss puanına sahip olması gerekir ancak Memur taban puanlar sabit değildir KPSSde kadrolara yapılan tercihlere gore bazı kurumlara 65 70 puanla kimse başvurmayıp kadrolar boş kalırken bir cok adayın da 90 – 95 puanla atanamadığı goruyoruz

Son yıllar genel olarak goz attığımızda 1Atamalarda 9396 puanın altında atanmanın oldukca zor olduğunu goruyoruz Bu puan 2 Atamalarda 9093 civarında kalmaktadır 3 Ve 4 Atamalarda genellikle taban puan 8890un altına coğunlukla inmemektedir

Memurluk tercihlerinde puanınızın yuksek yada alcak değerlendirmeyip puanınız ne olursa olsun şansınızı denemenizi tavsiye ederiz Her yıl yuzlerce kadronun da tercih edilmediği icin boş kaldığı unutulmamalıdır

1928 Kasım 2019 KPSS tercihleriyle 7 Bin Memur Alınacak

KPSS adaylarının beklediği haber geldiKasım ayında yapılacak KPSS tercih işlemlerinde 7 bin kadro olacağını duyurduMerkezi memur yerleştirmelerinde 7 bin civarı memur ve sozleşmeli personel alınacak Başvurular 1928 Kasım arasında yapılacak KPSS tercih kılavuzu calışmaları suruyor

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt