Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Köz Patlıcan Salatası

Köz Patlıcan Salatası
0
113

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler

• 3 tane patlıcan
  • 2 tane domates
  • 3 tane sivri yeşil biber
  • 1 tane kuru soğan
  • 1 demet maydanoz
  • 3 çay kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Sosu için
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı limon suyu

Köz Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak 3 tane közlediğimiz patlıcanlarımızı ufak ufak doğruyoruz.
  2. Sonrasında iki tane domatesimizi doğruyoruz ben dondurulmuş yeşil biber kullandım siz 3 tane sivri yeşil biber kullanabilirsiniz.
  3. Daha sonra bir tane kuru soğanımızı bir demet maydanozumuzu doğruyoruz bütün gereçlerimizi karıştırıyoruz.
  4. Sonrasında 3 çay kaşığı sumağımızı ekliyoruz ve bir tatlı kaşığı tuzu ekleyerek karıştırıyoruz.
  5. Sosumuz için 3 diş sarımsak ,yarım çay bardağı zeytinyağı ve 2 yemek kaşığı limon suyumuzu da ekliyoruz ve karıştırıyoruz afiyet olsun.
Köz Patlıcan Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Gereçler 4-5 adet patlıcan4-5 adet kapya biber5-6 adet köy biberi1 adet domates4-5 adet yeşil soğan1 adet kuru soğan1 diş sarımsak ( Büyüklüğüne bağlı benim çok büyük olduğu için 1 tane ekledim siz tercihe bağlı 2-3 diş ekleyebilirsiniz)6-7 kol maydanoz3-4 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Materyaller 4 tane patlıcan4 tane kapya biber4-5 tane yeşil biber3-4 diş sarımsakYarım çay bardağı zeytin yağıBir tutam maydanozTuzYarım limon Köz Patlıcan Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Patlıcan, kapya biber, yeşil biber bu zerzevatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Köz Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet közlenmiş patlıcan ( ben ocakta közledim )2 adet közlenmiş kapya biber (konserve kullandım )1 adet orta boy kırmızı soğan1 adet mısır (konserve kullandım )3 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı tuzyarım limon suyu Köz Patlıcan Salatası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 4 tane patlıcan1 tane havuç6 tane mantar1 tane kapya biberYarım demet maydonoz (olmadığı için ben koymadım)1 küçük kase kaşar peyniri1.5 yemek kaşığı dolusu labne peyniri1 yemek kaşığı yoğurtTuzZeytinyağı2 diş sarımsak Labneli Köz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Labneli Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 100 gram labne peynir5 tane közlenmiş patlıcan1 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurtYarım çay kaşığı tuz Üzerine; 1 tatlı kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı pulbiber1 çay kaşığı toz kırmızı biber Labneli Köz Patlıcan Salatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt