Köz Biberli Makarna Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet kapya biber
- 1 orta uzunluk soğan
- 4 diş sarımsak
- Sıvıyağ
- Tuz,karabiber,kekik,pulbiber yahut tozbiber
- 1 çay bardağı süt
- 200 ml krema
- Mozzarella peynir
- Kaşar peynir
- 1 yemek kaşığı acı biber salçası
Köz Biberli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kapya biber soğan sarımsak borcama alıp 190 derece fırına 25 dk pişiriyoruz.
- Blender dan geçirip baharatlarımızı ekliyoruz sonra sütümüzü ekliyoruz.
- Sosumuzu tavaya alıp kremamızı ekliyoruz.
- Salçamızı ekliyoruz karıştırıyoruz.
- Kaşar peynir ve mozzarella peynirimizi ekleyip karıştırıyoruz en son makarnamızı ekliyoruz. Afiyet olsunnn
????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.