Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Sevgilimin kardeşim dediği bir arkadaşı var ve buda erkek haliyle bende kıskanıyorum ve hazmedemiyorum ben yokken o vardı anlıyorumda sizce ne yapmalıyım ? ( İki seçenek sunamam ya ben ya o diye daha değişik bi seçenek lazım ve bunun yüznden 1 kez ayrıldık ama baştan barıştık lakin...
Liseyi geçen yıl bitirdim bu sene tekrar sınava hazırlanıyorumKonuya gelelim
Kızdan 4 senedir hoşlanıyorum,seviyorum ya da aşığım bilmiyorumama söyle bir şart var gezerken vs bir kıza bakacak olsam söle böle defalarca aklıma o geliyorKızlara karşı bir ön yargım var bunun sebebide karşımda...
hemen bu çocuk salak saçma bi buhran sürecinde
benim sevgilim olmuyo, mahvederim her şeyi diyo falan bende görüşmeyelim artık dedim ona da kabul değil
bende ona yasak koydum hayatında kimse olmuycak olduğu lahza beni sonsuza kadar kaybedersin diye
bu ara bunaldı, yalnız takılıyo hatta...
Arkadaşlar bi kız vardı kızla arkadaştık yani onun gözünde arkadaştık ben bi gün kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi 1 hafta daha sonra arkadaşı geldi ve bizim aramızı yaptı yeniden konuşuyoduk birlikte oturuyoduk fln ben fazla güzel bi çıkma teklifi yapıcaktım oysa o gün dersaneye gelmedi o...
Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşım beni bir kız ile tanıştırdı Aradan 2 hafta geçti ve bu kız ile arkadaşım konuştu ve aramızı yaptı Arkadaşım kıza pazartesi sana çıkma teklifi edicek falan yazdı cevaplar olumlu geldi Pazartesi edicem lakin sorun şu ;
Okulda yanına gidip ne demem...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.