Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kötü koşul aramızı nasıl düzeltebiliriz ?

Kötü koşul aramızı nasıl düzeltebiliriz ?
0
170

Similar threads

Arkadaşlar Sevgilimin kardeşim dediği bir arkadaşı var ve buda erkek haliyle bende kıskanıyorum ve hazmedemiyorum ben yokken o vardı anlıyorumda sizce ne yapmalıyım ? ( İki seçenek sunamam ya ben ya o diye daha değişik bi seçenek lazım ve bunun yüznden 1 kez ayrıldık ama baştan barıştık lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Liseyi geçen yıl bitirdim bu sene tekrar sınava hazırlanıyorumKonuya gelelim Kızdan 4 senedir hoşlanıyorum,seviyorum ya da aşığım bilmiyorumama söyle bir şart var gezerken vs bir kıza bakacak olsam söle böle defalarca aklıma o geliyorKızlara karşı bir ön yargım var bunun sebebide karşımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
hemen bu çocuk salak saçma bi buhran sürecinde benim sevgilim olmuyo, mahvederim her şeyi diyo falan bende görüşmeyelim artık dedim ona da kabul değil bende ona yasak koydum hayatında kimse olmuycak olduğu lahza beni sonsuza kadar kaybedersin diye bu ara bunaldı, yalnız takılıyo hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadaşlar bi kız vardı kızla arkadaştık yani onun gözünde arkadaştık ben bi gün kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi 1 hafta daha sonra arkadaşı geldi ve bizim aramızı yaptı yeniden konuşuyoduk birlikte oturuyoduk fln ben fazla güzel bi çıkma teklifi yapıcaktım oysa o gün dersaneye gelmedi o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşım beni bir kız ile tanıştırdı Aradan 2 hafta geçti ve bu kız ile arkadaşım konuştu ve aramızı yaptı Arkadaşım kıza pazartesi sana çıkma teklifi edicek falan yazdı cevaplar olumlu geldi Pazartesi edicem lakin sorun şu ; Okulda yanına gidip ne demem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt