
Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı kakao
- 2,5-3 su bardağı un
- 1 paket kremşanti
- 1 su bardağı süt
- Yeteri kadar muz
- Damla çikolata
Köstebek Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri bir güzel çırpıyoruz. Daha sonra sütümüzü ve yağımızı ekleyip çırpıyoruz sonra un, kabartma tozu, vanilya ve kakaosunu ekleyip karıştırıyoruz.
- Uygun bir kalıba döküp 180 derecelik fırında pişiriyoruz o arada kremşantisini hazırlayıp dolaba kaldırıyoruz pişen keki soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuyan keki bir bıçak yardımıyla ortasından hafif çukur oluşturacak şekilde açıyoruz. Muzları düz bir şekilde ortadan ikiye bölüp kekin ortasına diziyoruz.
- Daha sonra soğuyan kremşantiye damla çikolata ekleyip karıştırıp muzların üstüne ortası biraz yukarı olacak şekilde sürüyoruz.
- Daha sonra ortasından kestiğimiz kekleri robotta veya elinizle ufalayarak üstüne döküyoruz deneyeceklere afiyet olsun ????.